maanantai 18. helmikuuta 2013

WANHAT 2013
Mä en voi uskoa, että päivä jota kaikki on odottanut kuin kuuta nousevaa ja mistä ollaan stressattu ja minkä takia ollaan itketty ja naurettu on nyt ohi. 

Mun prinsessapäivä alkoi ennen viittä perjantai aamuna ja ensimmäisenä määränpäänä oli kampaaja. Mä kävin Tampereen Armonkalliolla olevassa Kampaamo Pirkko & Heidi Varkkurissa ja nämä naiset lohti mulle sellasen tukan ettei mitään rajaa! Kampaajalta jatkettiin koululle, missä otettiin ryhmäkuvat ja sen jälkeen alkoikin jo melkein heti ensimmäiset tanssit. Mä ja Jani tanssittiin päivän aikana kaiken kaikkiaan neljät tanssit, koska koululla tanssittujen tanssien lisäksi, me käytiin Koukkuniemen Vanhainkodissa tanssimassa :) Päivän aikana me käytiin Sokos Hotel Ilveksessä syömässä juhlaruoka ja voooooi että kun oli hyvää! Päivän kohokohta oli kuitenkin iltatanssit, johon oli kutsuttu vanhempia ja sukulaisia. Illalla meijän koulu oli ihan täynnä ihmisiä ja fiilis oli katossa. Se oli upeeta :)

Wanhojen tanssithan on melkein jokaisella vain kerran elämässään ja kyllä toi perjantai oli kaiken sen vaivan, rahan, odottamisen ja kymmenien tuntien tanssiaskeleiden harjottelun arvoista :) Mulla oli ihana päivä mun kauniiden prinsessojen ja erityisesti Janin kanssa, kiitos murut teille kun teitte mun päivästä täydellisen! <3

4 kommenttia:

 1. voi että kun oot kaunis:) ja aivan ihana mekko!

  VastaaPoista
 2. onko sulla videoo siitä teidän omasta tanssista, ois kiva nähä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itellä ei taida olla, mutta varmasti se joltain löytyy :) Voin postata oman tanssin jos saan sen videona jostain!

   Poista